Головна Новини Субота зі світлом: на Хмельниччині 18 лютого мине без відключення електрики

Субота зі світлом: на Хмельниччині 18 лютого мине без відключення електрики

by Max

В енергетичній системі країни відсутній дефіцит електрики.

Сьогодні, 18 лютого, на Хмельниччині ще один день без обмежень. Укренерго знову не запроваджувало лімітів споживання. Відтак субота має минути без погодинних відключень електрики.

«Зберігається невелика ймовірність, що мережеві обмеження у північних громадах області спричинять там погодинні відключення. У будь-якому разі ці обмеження можуть бути лише в період максимального навантаження та за основними чергами», — зауважили в АТ «Хмельницькобленерго».

За інформацією Укренерго, дефіцит потужності в енергосистемі країни був відсутній упродовж всього робочого тижня й наразі не прогнозується. Електростанції виробляють достатньо електроенергії для покриття наявного споживання.

«Працюють усі види електростанцій. Переважно у денні години активно працюють електростанції з відновлюваних джерел енергії. Імпорт електроенергії незначний в результаті стабілізації електропостачання в країні», — зазначили у пресслужбі НЕК «Укренерго».

Читайте також: Хмельницькобленерго отримало попередження через проблеми з графіками відключення електрики

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.