Головна Новини Погода на вихідні — на Хмельниччині буде сніг, дощ і хмарно з проясненнями

Погода на вихідні — на Хмельниччині буде сніг, дощ і хмарно з проясненнями

by Max

Переважатиме «плюсова» температура.

Протягом найближчих трьох днів у Хмельницькій області очікується досить строката погода. Буде і мокрий сніг, і дощ, і хмарно з проясненнями.

За інформацією Українського гідрометцентру, у п’ятницю, 17 лютого, очікується невеликий мокрий сніг і дощ. Вночі термометри показуватимуть від -1 до +1 градуса. А вдень має потепліти до +5..+7 градусів. Вітер буде західним зі швидкістю 5-10 метрів за секунду.

У суботу, 18 лютого, опади можливі лише у темну пору доби. Далі переважатиме похмура погода, але іноді з-за хмар може визирати сонце. Вночі температура повітря становитиме +1..+3 градуси, а вдень — +5..+7. Швидкість вітру буде трішки більшою й становитиме 7-12 метрів за секунду.

Неділя, 19 лютого, знову принесе опади. Синоптики прогнозують помірний дощ і мокрий сніг. У темну пору очікується від нуля до +2 градусів. Натомість вдень термометри показуватимуть 4..6 тепла. Вітер надалі буде західним зі швидкістю 7-12 метрів за секунду.

«У Хмельницькому в п’ятницю буде похмуро, але без суттєвих опадів. Термометри показуватимуть від нуля до чотирьох тепла. У суботу вранці можливий дрібний дощ, але день має минути без опадів. Очікується +3..+5 градусів. У неділю можливий невеликий мокрий сніг. Температура повітря коливатиметься від +2 до +5 градусів», — зазначено на сайті «Синоптик».

Читайте також: Як діти з Ярмолинеччини підтримують українських бійців своєю творчістю

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.