Головна Новини По Хмельницькому завдали ракетного удару (оновлюється)

По Хмельницькому завдали ракетного удару (оновлюється)

by Max

В місті спостерігаються проблеми зі світлом.

Сьогодні, 10 лютого, близько 10:38 окупанти завдали ракетного удару по Хмельницькому. Як наслідок, в частині міста зникло електропостачання.

«Вибух у Хмельницькому. Бережіть себе. Деталі згодом. Можливі перебої з електроенергією та іншими комунальними послугами», — зазначив міський голова Олександр Симчишин.

Цю інформацію також підтвердив начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій. Зокрема, що частина міста залишилася без електропостачання.

«В Хмельницькому пролунав вибух. Частина міста без електропостачання. Можуть бути збої і в водопостачанні. Бережіть себе! Залишайтеся в укриттях!», — написав посадовець.

Нагадаємо, цієї ночі окупанти вже атакували різні області безпілотниками типу «Шахед». Зокрема, близько 4-ї ранку завдали удару по об’єкту критичної інфраструктури у Шепетівському районі. Тоді повітряна тривога не оголошувалася.

За словами начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія, пожежу вдалося ліквідувати. На щастя, постраждалих немає. Щоправда, Сергій Гамалій не уточнив, скільки тоді було залучено безпілотників.

Через цю атаку в АТ «Хмельницькобленерго» попередили про можливі аварійні відключення.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.