Головна Новини У Хмельницькому виділили квартири для двох воїнів

У Хмельницькому виділили квартири для двох воїнів

by Max

Один з них втратив кінцівку, інший — повернувся з ворожого полону.

Сьогодні, 9 лютого, члени виконкому Хмельницької міськради прийняли кілька рішень, пов’язаних зі соціальним забезпеченням наших захисників. Зокрема, виділили квартири для двох воїнів та грошову допомогу для трьох родин безвісти зниклих.

«Виділили дві квартири для учасників російсько-української війни. Це надзвичайно достойні військові. Один з них — спецпризначенець, який втратив на війні кінцівку, але досі залишається в строю. Інший військовослужбовець захищав Маріуполь, пройшов «Азовсталь» і був у полоні. Він повернувся і гостро потребує поліпшення житлових умов», — розповів міський голова Олександр Симчишин.

За його словами, ще три родини полонених або безвісти зниклих воїнів отримають допомогу у 50 тисяч гривень. Такі виплати у Хмельницькій громаді вже отримали понад 60 родин.

Крім того, для семи учасників російсько-української війни виконком компенсував 50 відсотків вартості навчання в університетах. До речі, ця програма діє в місті досить давно. Тож щороку нею користуються нею сотні наших Героїв.

Читайте також: Хмельницькі волонтери передали військовим шість вантажівок

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.