Головна Новини На Шепетівщині попрощалися зі захисником України Олександром Федорчуком

На Шепетівщині попрощалися зі захисником України Олександром Федорчуком

by Max

У березні йому мало виповнитися 36 років.

Вчора Шепетівщина провела в останню путь ще одного Героя. Восьмого лютого М’якотівський старостинський округ Плужненської громади попрощався з 35-річним захисником Олександром Федорчуком. Він був водієм гранатометного взводу роти вогневої підтримки десантно-штурмового батальйону.

Як повідомляють на сторінці громади, Олександр був призваний на захист України 14 грудня минулого року, а вже 2 лютого 2023 року його не стало. Воїн загинув у бою в районі Кремінної Луганської області.

«У пам’яті близьких Саша Федорчук назавжди залишиться відважним патріотом, вірний присязі, який з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок – до останнього захищав Батьківщину», – йдеться у повідомленні.

Провести в останню путь прийшли односельці та однокласники загиблого, жителі громади, представники влади, духовенство, військовослужбовці. Під супровід оркестру процесія пройшла вздовж села до місцевої церкви, де відбулася прощальна літургія за воїном, а опісля – до місцевого кладовища, де востаннє нашому земляку віддали військові почесті.

Похорон відбувся у селі М’якоти.

Олександр Федорчук був водієм гранатометного взводу.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.