Головна Політика Король Чарльз зустрінеться з Зеленським, який прибув до Лондона – Букінгемський палац

Король Чарльз зустрінеться з Зеленським, який прибув до Лондона – Букінгемський палац

by Max

Букінгемський палац оголосив, що король Чарльз III зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським, який прибув до Великої Британії з першим візитом від початку повномасштабного вторгнення Росії близько року тому. Про це повідомляє BBC. Подробиці наразі невідомі.

Про те, що президент України Володимир Зеленський 8 лютого відвідає Велику Британію, щоб зустрітися з прем’єр-міністром Ріші Сунаком, раніше сьогодні повідомили в офісі голови британського уряду.

За повідомленням, Зеленський також відвідає українських військових, які зараз навчаються в Британії, і звернеться до британського парламенту.

Це буде перша поїздка українського президента до Великої Британії від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну в лютому минулого року. Візит відбуватиметься на тлі повідомлень про новий можливий наступ російських військ в Україні.

В Офісі президента України про візит не повідомляли.

Напередодні речник президента Європейської ради Шарля Мішеля повідомив, що президента України Володимира Зеленського запросили особисто взяти участь у саміті лідерів Європейського союзу 9-10 лютого у Брюсселі.

Від початку повномасштабного російського вторгнення Зеленський лише раз залишав країну для візиту до США, і на зворотному шляху заїжджав до Польщі.

21 грудня президент України Володимир Зеленський зустрівся з президентом США Джо Байденом у Вашингтоні та виступив у Конгресі з промовою, під час якої, серед іншого, подякував Сполученим Штатам за підтримку України.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.