Головна Новини У Хмельницькому районі двоє рибалок провалилися під лід: один загинув

У Хмельницькому районі двоє рибалок провалилися під лід: один загинув

by Max

Риболовля для товаришів завершилася трагедією.

У крижану пастку рибалки втрапили вчора, 6 лютого, на річці Вовк. Як зазначають в обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій, по прибуттю рятувальники виявили обох бідолах у воді, а дістатися до них було вкрай важко.

«Річка пронизана течіями і тому робота була ускладнена. Як виявилося, на місці один чоловік рукою тримався за перевернутий човен та тримав свого товариша. Проте той вже був майже повністю під водою та ознак життя не подавав», – заначають у ДСНС.

Чоловіків доправили до берега. У 53-річного рибалки констатували смерть, його 58- річного товариша доправила до лікарні.

«За збігом обставин, цього дня на річці Вовк рибалили до пів сотні рибалок, проте усі вони розмістилися поблизу берега. Натомість два товариша вирішили рибалити набагато далі і саме у тому місці, де, очевидно, проходила течія і лід був хитким», – додають надзвичайники.

Рятувальники нагадують: погода не сприяє замерзанню води, тому крига на річках та озерах ненадійна. Не варто випробовувати долю. Будьте пильні та обережні під час зимової риболовлі.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.