Головна Новини Відійшов у вічність керівник волочиського заводу Віктор Тимощук

Відійшов у вічність керівник волочиського заводу Віктор Тимощук

by Max

Його серце зупинилося на 73 році життя.

Вчора, 4 лютого, на 73 році життя відійшов у вічність Віктор Тимощук, який з 1999 року у Волочиську очолював завод «Номінал». Про це повідомили в пресслужбі Волочиської міської ради.

«Віктор Степанович народився 9 серпня 1949 року у Волочиську. Закінчив Волочиську школу №1. Вищу освіту здобував у Києві. Починав свій трудовий шлях у місті Кам’янець-Подільський та після служби в армії повернувся до рідного міста працювати на заводі «Номінал». Все життя він віддав рідному заводу – працював головним енергетиком, а з 1999 року – директором підприємства. Після себе Віктор Степанович залишив добрі спогади і справи. У нашій пам’яті він залишиться доброзичливою і щирою людиною, справжнім професіоналом своєї справи. Висловлюємо щирі співчуття дружині Катерині, його дітям, онукам та правнукам. Ми щиро поділяємо Ваше горе, співчуваємо вам і всім хто знав Віктора Степановича. Вічна йому пам’ять!», – йдеться в повідомленні Волочиської міської ради.

Наразі про дату та час прощання з керівником підприємства, поки не повідомляють.

Читайте також: У Шепетівці та Волочиську попрощалися зі загиблими воїнами

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.