Головна Life style Стилісти розвіяли міфи про догляд за волоссям: цікаво знати

Стилісти розвіяли міфи про догляд за волоссям: цікаво знати

by Max

Два зіркові стилісти за зачісками — Ларрі Кінг та Сід Хейс — розповіли, в які міфи про догляд за волоссям не варто вірити.

Про це інформує KURAZH з посиланням на prostoway.

Якщо часто мити голову, шкіра стане жирною

«Щоденне миття волосся не зробить шкіру голови жирнішою. Шампунь не стимулює вироблення себуму – він призначений для того, щоб видаляти бруд, жир та інші відкладення. Єдине, що зробить ваше волосся жирним – це зловживання деякими засобами для укладання і якщо занадто часто торкатися волосся протягом дня», – говорить Сід Хейс.

Через головні убори волосся псується

«Цей міф якийсь час був постійно на слуху, однак немає жодних досліджень, які б його підтверджували. А ось сонце справді може шкодити волоссю, тож важливо носити головний убір влітку, щоб його захистити», — пояснює Хейс.

Волосся росте краще, якщо його частіше стригти

«Стрижка сама по собі не змусить волосся рости швидше – цей процес залежить від стану шкіри голови та фолікулів. Тим не менш, регулярне підрівнювання кінчиків допоможе позбавитися від січених кінців, і волосся виглядатиме більш доглянутішим», – говорить Ларрі Кінг.

Посічені кінчики можна «вилікувати»

«Це неправда — кінчики, що вже січуться, можна тільки обрізати, і це варто робити кожні шість-вісім тижнів. Між стрижками правильно мийте голову і будьте обережні з гребінцем, особливо коли волосся мокре — у цей момент воно особливо ламке», — радить Ларрі Кінг.

Волосся не можна мити щодня

Все залежить від вашого волосся та його потреб — наприклад, якщо воно пошкоджене або сухе, то від щоденного очищення краще відмовитися. Все завжди вирішується індивідуально – загального правила не існує», – каже Ларрі Кінг.

Чим частіше розчісуєш волосся, тим краще

«Енергічне часте розчісування може завдати серйозній шкоді зачісці, особливо якщо щітка підібрана неправильно. Важливо ставитись до волосся та шкіри голови дбайливо», — вважає Сід Хейс.

Можна постійно користуватися одним і тим же шампунем

«Шампунь – це один з найважливіших факторів, коли йдеться про стан вашого волосся. Велика помилка — постійно використовувати той самий. Волосся потребує різних засобів залежно від пори року, жорсткості води та інших нюансів», — пояснює Ларрі Кінг.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.