Головна Новини Чоловіків, які вирубали ліс на Шепетівщині, відправили до в’язниці

Чоловіків, які вирубали ліс на Шепетівщині, відправили до в’язниці

by Max

Судили їх не лише за незаконну порубку, але й за опір правоохоронцям.

Подія відбулас два роки тому неподалік села Старий Кривин, що на Шепетівщині. До поліції надійшло повідомлення від воєнізованої охорони «Укрзалізниці» про те, що двоє невідомих зрубали у лісосмузі 24 дуби та намагаються вивезти деревину. Як зазначають у секторі комунікації Нацполіції області, при спробі охоронців зупинити їх, зловмисники вчинили активний опір і втекли.

Дільничний офіцер поліції спільно з лісниками та працівниками «Укрзалізниці» лісорубів затримали. Один з порушників вчиняв втечу вантажним авто, інший намагався сховатися у лісосмузі.

«Навіть після того, як втікачів розшукали, один з чоловіків продовжував активну непокору та наніс дільничному декілька ударів в обличчя», – йдеться у повідомленні.

Зловмисниками виявилися мешканці Шепетівщині. Вони постали перед судом за вчинення одразу декількох злочинів: за незаконну порубку лісу, грабіж, опір працівнику правоохоронних органів). Окрім того, одного з фігурантів суд визнав винним умисне заподіяння побоїв правоохоронцю під час виконання ним службових обов’язків.

Вироком суду їх засудили до п’яти років позбавлення волі. Окрім того, чоловіки повинні компенсувати державі сумарно 380 тисяч гривень завданої шкоди.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.