Головна Life style Як їсти суші та роли, щоб худнути — експерти розкрили секрети

Як їсти суші та роли, щоб худнути — експерти розкрили секрети

by Max

Експерти розповіли про корисні властивості суші та ролів, а також поділилася секретами, як з їхньою допомогою схуднути до початку літнього сезону, інформує KURAZH.

Насамперед варто звернути увагу на страви з максимально простим складом, наприклад на класичні суші з лососем, тунцем або гребінцем, а також на роли макі. Ви не побачите в їхньому складі зайвих інгредієнтів і отримаєте по-справжньому корисну та збалансовану їжу. До речі, багато ресторанів готують роли макі у веганській варіації та замінюють рибу на овочі (наприклад, огірок, авокадо або солодкий перець.

Фахівці також рекомендують обирати роли, до складу яких входить омлет із яєць.

Традиційний японський омлет також є джерелом цінного білка і допомагає наситити організм протягом усього робочого дня.

Експерти порадили як альтернативу рису вибрати нешліфовані сорти крупи, наприклад бурий або чорний рис. У них міститься більше складних вуглеводів за рахунок збереження природної оболонки зерна.

Якщо рис набридне, його можна замінити на кіноа або зелену гречку. Ці крупи вважаються справжніми суперфудами завдяки високому вмісту рослинного білка та амінокислот.

Для начинки фахівці порекомендували зробити мікс з овочів і риби.

Для цього візьміть за основу улюблений морський делікатес, наприклад скибочки свіжої форелі або нарізаний слайсами гребінець. Як овочі — броколі, огірок, селеру, солодкий перець, цибулю або салатне листя. Щоб начинка краще тримала форму, замініть вершковий сир на м’який сир. У ньому міститься менше калорій і більше якісного білка.

На закінчення експерти зазначили, що, якщо ви збираєтеся схуднути до літа за допомогою суші та ролів, то рекомендується відмовитися від соєвого соусу. До його складу часто входить підвищена кількість солі та цукру, які надають заправці яскравого насиченого смаку.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.