Головна Life style Представники ЛГБТ обурені виступом Бейонсе в Дубаї, за який вона отримала $24 мільйони

Представники ЛГБТ обурені виступом Бейонсе в Дубаї, за який вона отримала $24 мільйони

by Max

Співачка Бейонсе виступила на відкритті розкішного готелю Atlantis the Royal у Дубаї. Це був перший виступ поп-діви з 2018 року, за який зірка отримала значний гонорар – 24 мільйони доларів. Але тепер співачка зіткнулася із критикою представників ЛГБТ.

Про це пише Daily Mail, передає KURAZH.

Зірка завжди казала, що підтримує ЛГБТ і навіть присвятила свій новий альбом Renaissance своєму покійному дядькові-гею Джонні, але тепер представники ЛГБТ обурені, що вона виступила в Об’єднаних Арабських Еміратах, де одностатеві стосунки переслідуються законом.

“Бейонсе — ікона для багатьох геїв. Тому наша організація глибоко розчарована тим, що Бейонсе погодилася дати концерт у Дубаї, де одностатеві стосунки є кримінальним злочином, який потенційно карається смертним вироком”, – пояснила Бев Джексон, співзасновниця британського правозахисного гурту LGB Alliance.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.