Головна Новини Родинам чотирьох загиблих воїнів з Хмельниччини передали державні нагороди

Родинам чотирьох загиблих воїнів з Хмельниччини передали державні нагороди

by Max

Вічна шана та пам’ять полеглим українським воїнам!..

Посмертні державні відзнаки отримали родини полеглих на російсько-українській війні захисників. Нагороди вручили представники Хмельницької районної військової адміністрації та голови тергромад. Згідно з Указом Президента України, за особливі заслуги у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, а також за вірність військовій присязі, Орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагородили військовослужбовців з Городоцької і Волочиської громад.

солдата Віктора Валерійовича Федоркова

солдата Олега Степановича Телицю

солдата Богдана Руслановича Слободяна

Державні посмертні нагороди Хмельниччина

На Хмельниччині вручили державні посмертні нагороди

На Хмельниччині вручили державні посмертні нагороди родинам захисників

Також Орденом «Богдана Хмельницького» ІІІ ступеня посмертно було нагороджено старшого лейтенанта Олександра Валерійовича Сельського. Військовому було 46 років. А його серце зупинилося 4 жовтня 2022 року в лікарні, внаслідок отриманих поранень.

Олександр Валерійович Сельський

Військовий помер у лікарні 4 жовтня 2022 року від отриманих на фронті травм. Фото: Городок.City

«На жаль, в час жорстокої та несправедливої війни, нам доводиться прощатися із воїнами, які віддали своє життя за майбутнє наших дітей та незалежну вільну Україну. Розумію, що немає таких слів, які здатні загоїти біль матерів, дружин, дітей, що жодна нагорода не поверне їх близьких. Однак наш обов’язок – пам’ятати та шанувати кожного з наших Героїв» – слова підтримки родинам полеглих захисників висловив очільник Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук.

Читайте також: Державні нагороди передали рідним двох полеглих на війні захисників з Теофіпольщини

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.