Головна Новини Погода на тиждень – на Хмельниччину повернуться сніг та мороз

Погода на тиждень – на Хмельниччину повернуться сніг та мороз

by Max

Тиждень буде синоптично спокійним, без різких коливань температури, прогнозують синоптики.

На Хмельниччині синоптики прогнозують поступове похолодання.

За прогнозом Українського гідрометцентру, з вівторка, 24 січня, нічна температура повітря почне опускатися нижче нуля градусів і в найближчі декілька днів триматиметься на позначках -2..-4 градуси. Удень стовпчики термометрів все ще показуватимуть «плюсову» температуру – до 2-х тепла. Починаючи з четверга, 26 січня, злегка приморозить як вдень, так і вночі. У наступні дні і до кінця тижня нічна температура очікується в межах 4-5-ти градусів морозу, удень – близько одного градусу з позначкою «мінус». У п’ятницю та суботу падатиме сніг.

Синоптиця Наталка Діденко у своєму прогнозі зазначає, що тиждень, який приходить до нас по різдвяних святах, буде синоптично спокійним, без різких коливань температури чи бурхливих метеорологічних явищ та, що буває не часто, однорідним.

«Переважатиме антициклонічний тип погоди, тобто, на суттєві опади не варто розраховувати, температура повітря коливатиметься поблизу нуля, опускаючись вночі до «мінусів». Завтра, 24-го січня, в Україні опадів не передбачається і, якщо знову не сяде капосний туман, можуть навіть бути сонячні прояснення. Вітер вгомонився», – зазначає синоптиця.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.