Головна Life style 25 років життя в Netflix: співзасновник компанії залишає крісло гендиректора

25 років життя в Netflix: співзасновник компанії залишає крісло гендиректора

by Max

Рід Гастінгс іде з посади головного виконавчого директора Netflix. Він був одним зі співзасновників компанії й пропрацював у Netflix 25 років.

Як зазначає Financial Times, Гастінгс звільнився на тлі великих втрат передплатників Netflix, передає KURAZH. На втрати вплинула конкуренція та спільне використання одних акаунтів декількома користувачами.

Сам Гастінгс розповів, що останніми роками він дедалі частіше делегував повноваження керівництва, а також додав, що саме зараз «настав час завершити передання спадку».

Наразі співзасновник Netflix планує витрачати більше часу на благодійність, але «буде зосереджуватися на тому, щоб акції Netflix були у хорошому стані». Гастінгс також обіймав посаду співголови правління компанії.

Його замінив операційний директор Netflix Грег Пітерс.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.