Головна Life style Найпростіший спосіб збільшити джинси в поясі без шиття

Найпростіший спосіб збільшити джинси в поясі без шиття

by Max

Збільште джинси у поясі, якщо помітили, що вони стали малі. Спосіб працює на 100%! Нічого шити та різати не потрібно. Достатньо лише взяти праску і гарненько відпарити!

Виміри «До»

Для чистоти експерименту виміряємо застебнуті джинси «До» роботи. Вийде 41 см, інформує KURAZH.

Спосіб, як збільшити джинси без шиття

Для роботи знадобиться звичайна праска з відпарювачем. Викрутіть джинси навиворіт, надягніть на край дошки.

Влийте воду в резервуар, увімкніть найвищу температуру на прасці і добре відпарте джинси в районі пояса. Під час відпарювання розтягуйте джинси рукою.

Виміри «Після»

Виверніть на лицьову сторону і знову застебніть джинси. Перевіримо результат: виявиться, що в такий нехитрий спосіб додалося чесних 2 см у поясі!

Тепер джинси дуже легко застебнуться і не тиснуть у поясі. Чим краще ви відпарите і вручну розтягнете тканину, тим помітнішим буде результат!

Так само можна збільшити і ширину в стегнах. Зазвичай, джинси стають вузькими після машинного прання та сушіння. Однак відпарювання праскою допоможе вирішити цю проблему!

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.