Головна Life style Які інгредієнти можна додавати виключно наприкінці приготування супу

Які інгредієнти можна додавати виключно наприкінці приготування супу

by Max

Приготування перших страв має певний алгоритм. Якщо його дотримуватися смак буде на висоті. Деякі інгредієнти мають потенційну можливість зіпсувати його, якщо їх покласти в неправильний момент.

Подробиці

Деякі компоненти можна додавати виключно наприкінці приготування. Буквально за кілька хвилин до приготування. На першому місці креветки, мідії, кальмари. При тривалому знаходженні в гарячій рідині вони стають гумовими на смак.

Деякі супи заправляють сметаною або йогуртом. Якщо ці продукти закласти на самому початку, вони згорнуться. В результаті в бульйоні будуть плавати пластівці.

Сирні супи також мають свою особливість. Це доповнення для смаку та консистенції вводять наприкінці, коли основні інгредієнти вже готові. Переварений сир в супі — не найкраще видовище.

Іноді в суп вводять яйця. Вони гарно плавають пластівцями, але це взагалі за хвилину до виключення каструлі роблять. Довго варене яйце в супі зробить його гумовим. Ось і всі рекомендації. Нехай у вас буде найсмачніший та найвдаліший обід та суп.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.