Головна Новини Тіна Кароль, Наталія Могилевська, Drevo, MamaRika, Delamer: нова добірка української музики

Тіна Кароль, Наталія Могилевська, Drevo, MamaRika, Delamer: нова добірка української музики

by Max

Новий трек записав музикант з Хмельницького Delamer.

Одразу на третьому місці серед популярних музичних відео в українському сегменті Youtube цього тижня опинилася нова пісня Тіни Кароль під назвою “Троянди”.

“Піснею “Троянди” я хотіла заповнити порожнечу в серцях мільйонів людей для того, щоб мовчання нарешті знайшло саундтрек і голос. Важливими стали лише ті, з ким можна помовчати, ніби бути “на одній гучності”. – зазначила співачка.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

За її словами, “Троянди” – це пісня про момент, коли всередині щось ламається на дві частини: на зраду і правду, на минуле та майбутнє.

Також серед трендових пісень цього тижня нова робота Наталії Могилевської – “Під ковдрою”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

“Ця пісня про те, що ховається під ковдрою. Тендітні ніжні почуття, які не для всіх, які потребують захисту від зовнішніх обставин, які тому і мають назву, що вони інтимні. Почуття, які тільки й призначені для спостерігання, тільки для близьких та рідних. Особливо, якщо мова йдеться про дітей. Наше щастя тільки в наших руках. І для цього нічого не потрібно, крім кохання. Тим більше, що хоч одна ковдра вдома є у кожного”, – йдеться в описі пісні.

Фіналіст шоу “Х-фактор-2018” з команди Андрія Данилка – бердянський співак Дмитро Волканов презентував пісню “Заради тебе”, яка теж увійшла до популярних музичних відео цього тижня та зібрала майже 50 тисяч переглядів.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Раніше сайт “Є” ye.ua писав про його пісню до Дня матері.

Cпівачка Krementsova дебютувала минулого року з піснею “Парами”. незодавно вийшов її новий трек про нещасливе кохання під назвою “Виберу себе”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Цього тижня пісня увійшла до українського рейтингу застосунку для розпізнавання пісень Shazam.

Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик взяв участь створенні пісні разом з виконавцем Drevo.

За основу тексту пісні взяли вірш Усика: “Терпи, козак”. Боксер оприлюднив вірш у лютому 2023 року.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

“Ми працювали над піснею 3 місяці. Дякую кожному за підтримку”, – зазначив Drevo.

Нагадаємо, що Drevo (Максим Дерев‘янчук) є фіналістом національного відбору Євробачення-2024 з піснею “Endless Chain”.

Співачка MamaRika (Анастасія Кочетова) презентувала трек “Замело”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

“Пісня, яка зігріє, навіть якщо за вікном та в серці все замело снігом.Кохання- це те, що всіх нас тримає і дає сил пережити цю безкінечну зиму”, – зазначеє співачка.

Наприкінці 2023 року пісня Марії Довгалюк (Domiy) під назвою “Нагадай” увійшла до всіх українських чартів та стала хітом.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

І ось цього тижня співачка презентувала нову роботу ”Тепло так”.

“Бути з тим, з ким тепло.Спинити час, щоб забути про все, що болить. Бути і любити”, – зазначила співачка в описі пісні.

На початку 2024 року співачка Луна (Христина Волощук) вдруге стала матір’ю. І майже відразу після народження дитини презентувала пісню “Мій звір”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Нагадаємо, що після 2014 року співачка продовжила виступи у рф. У артистки є син Георгій, якого вона народила від продюсера-путініста Юрія Бардаша. Вони розлучилися ще в 2018 році.

З початком повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 розірвала всі відносини з російською стороною та почала співати українською мовою.

Раніше сайт “Є” ye.ua писав про її пісню “Ще раз”.

Львівський романтичний співак Kosmirak (Василь Космірак) раніше працював таксистом та мріяв поїхати працювати у Польщі, доки його пісні не почали набирати перегляди. Його пісня “Моя мелодія”, про яку писав сайт “Є” ye.ua” раніше, зібрала 150 тисяч переглядів на Youtube.

Цього тижня він представив композицію “Твої вуста”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Це вже друга робота співака у січні. Раніше він випустив пісню “Небо”.

Виконавець з Хмельницького Delamer (Денис Мельничук) презентував трек “Снігопад”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

За словами артиста, пісня має викликати ностальгію та повернути у спогади безтурботної зими.

Нагадаємо, що Delamer разом з Vatislove подавали пісню “Я хочу бути вогнем” на національний відбір Євробачення-2024, але не пройшли у фінал.

Репер Міша Правильний та Yaski присвятили трек 3-й окремій штурмовій бригаді, на прикладі якої автори декларують подяку всім героям, які сьогодні захищають Україну, незважаючи на складнощі, ризик, критику «диванних експертів».

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Трек називається “Залишимось в спогадах”.

MNISHEK — український музичний гурт, який виконує рок та інді-музику з елементами фолку. Створений 25 грудня 2016 року в Києві, лідером та вокалісткою гурту є Анна Міщенко. За час свого існування, гурт вже встиг взяти участь у багатьох українських фестивалях та конкурсах.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Цього тижня гурт випустив пісню “Вирій”.

“Вирій” – це послання предкам. Згідно з давніми уявленнями саме туди відлітають душі після смерті, а дорогою для них є Чумацький Шлях. Вдивляючись у зоряне небо, дівчина звертається до своїх предків, ділиться із ними своїми радощами і переживаннями, адже існувала віра, що наші померлі родичі повсякчас спостерігають за нами і всіляко нам допомагають. Дівчина закликає душі-зорі не чекати весни – традиційного часу, коли померлим дозволено відвідувати своїх нащадків, а прийти до неї вже зараз, у її сни”, – йдеться в описі до пісні.

Харківський реп-гурт Kavabanga & Depo & Kolibri представили пісню “Бориспіль”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

У пісні музиканти сподіваються, що в найближчому майбутньому життя до головних повітряних врат країни повернеться і українці знов зможуть літати із Борисполя.
 
Співачка Nichka (Даяна Кульбіда) минулого року випустила трендову пісню “Остання ніч”, яка зібрала мільйон переглядів. Виконавиця дуже часто виконує пісні в дуетах і ось цього разу чергова композиція.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Разом з Askwhen Nichka виконала пісню “За стінами”.

“За стінами — наша трохи сумна, але дуже чуттєва та справжня історія для вас, знята вулицями Києва. Це історія про двох та їх кохання, яке через певні причини не може жити і залишається в минулому. Але усі спільні моменти, всі спогади та побут, будуть поряд назавжди та нагадуватимуть про те, як колись горіли в такт їх серця”, -йдеться в описі до пісні.

Українська поп-фольк співачка, авторка, учасниця “Голос Країни” з команди Сергія Бабкіна Анастасія Мацуцька (Zelenooka) випустила трек “А ти казав”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

“Це поп-музика про токсичні відносини та зраду. Основа треку – емоційний контраст. Ця історія про помсту зраднику, який розбавляється сюжетом лірики танцювальним поп-саундом з елементами синт-вейву. Це кіноісторія в жанрі психологічного трилеру, що увібрала в себе вайб фільмів Хічкока та Девіда Лінча.
За рахунок чорно-білих кадрів кліп схожий на німе кіно минулого століття. Але мій образ у кліпі – це діснеївська співачка Джессіка Реббіт. Ось так мені вдалося поєднати непоєднуване за жанром та стилем”, – розповіла співачка про пісню.

Гурт “Громадянин Топінамбур” презентував пісню “Дістало”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

“Трек був створений ще років 3-4 тому і існував у чорновому запису з репетиції. Це були часи, коли посаду трубача нашого ВІА обіймав маестро Яків Цвєтінський і саме його тембр ви зможете почути на запису.

Ми вирішили піти шляхом Beatles і вдихнути нове життя у старі плівки. Тому все що ви почуєте – дбайливо зібрано, дописано і відреставровано нашим Микола Зізенко. А Роман Забуга зробив новий запис вокалу в одному з минулих увалів, наповнивши стару пісню новим змістом”, – розповіли про пісню музиканти.
Ще одна спільна робота.

ОТРУТА – рок-гурт, який заснували приятелі з музичним минулим у 2022 році, в Києві.

Музиканти разом зі співачкою “Відчувай” записали пісню “Інтернет-весілля”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Чергова пісня навіює спогади про дитячу безтурботність.

Музикант Alexjazz згадує як можна було перед екраном провести весь день.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Трек має назву “Так рано”.

“Пісня про дитинство, зрілість і про важливість зв’язку із найдорожчою людиною в житті кожного/кожної — із мамою”, – так музикант описав трек.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.