Головна Life style Чому в 40 років одні виглядають на 30, інші — на всі 50

Чому в 40 років одні виглядають на 30, інші — на всі 50

by Max

Хтось у 40 років ще дівчисько, а хтось, переступивши 30-річний поріг, уже починає нагадувати тітоньку. Багато вчених впевнені: справа в генетиці, а на неї поки що вплинути складно. Але чи варто опускати руки і чекати, доки старість раптово нагряне?

Грамотний догляд і правильний спосіб життя — чудова підмога у справі збереження молодості. Ми зібрали для вас основні фактори, які вважаються показниками віку, інформує KURAZH.

Наповненість шкіри

Коли ми говоримо про вікові зміни, на думку відразу спадають зморшки. Але впливають не лише вони. Суха тьмяна шкіра, розширені пори та нерівний тон — все це візуально старить. Найчастіше до таких проблем призводить неправильний догляд або його відсутність.

Найперше, що ми повинні включити до догляду вже з 25 років, — це зволожуючі засоби. А після 40 зволоження має перейти на принципово новий рівень, щоб шкіра виглядала свіжою, наповненою зсередини та сяючою. Також потрібно підключити пептиди — найефективніший і найпростіший у застосуванні актив.

Овал обличчя

З віком в організмі виробляється все менше колагену та еластину, і тоді каркас, який тримає тканини, слабшає, вони поступово сповзають униз. Шкіра втрачає тонус і стає пухкою.

Особливо це актуально для слов’янського типу обличчя, тому потрібно бути напоготові: уникати набряків і зайвої ваги, робити лімфодренажний масаж і не захоплюватися філерами, щоб не провокувати так звану філерну втому — коли шкіра переобтяжується, затримує вологу, що призводить до одуття.

Спосіб життя та стиль

Якщо у 20 років організм може запросто пробачити безсонну ніч із напоями та танцями, то тусовщицям за 30 доводиться несолодко. Тьмяна шкіра, набряки та синці під очима — вірні супутники світських левиць, які не хочуть розлучатися зі пустим способом життя навіть в елегантному віці.

А ось колись популярна актриса Алісія Сільверстоун демонструє іншу крайність: автор кількох книг із здорового харчування виглядає явно виснаженою. 46-річна знаменитість дотримується веганства та вживає продукти органічного походження, але, на жаль, це не надає свіжості її обличчю. А невдалий макіяж, непофарбоване коріння волосся і безглузде плаття лише підкреслюють недоліки зовнішності, явно додаючи зайвих років. Адже після 40 можна одягатися стильно і яскраво і не кидатися в крайнощі.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.