Головна Life style На конкурсі Міс Всесвіт 2022 українці не дозволили сказати про війну

На конкурсі Міс Всесвіт 2022 українці не дозволили сказати про війну

by Max

На конкурсі краси “Міс Всесвіт” 2022 Україну представляла модель Вікторія Апанасенко. Але у фіналі Оргкомітет конкурсу не дав слова українці, щоб вона не змогла нічого сказати про страшну війну, яка відбувається у її країні.

Про це представниця України повідомила в інтерв’ю “КП в Україні”, передає KURAZH.

Вікторія розповіла, що на конкурсі 99% дівчат знали, що в Україні війна, її постійно питали про неї, а дехто дивувався, що українка добиралася на конкурс три дні.

“Але було кілька дівчат, які взагалі не знали, що у нас війна. Виявляється, і таке буває. Я їм розповіла, тому вони тепер в курсі. Дуже тісно спілкувалася з учасницею Японії. Вона навіть запропонувала мені пожити в неї, якщо виникне така потреба”. Але я всім говорила, що повернуся в Україну, навіть після останнього жорстокого обстрілу Дніпра. І багато дівчат були в шоці. Деякі іноземці просто не можуть зрозуміти, що українці живуть щодня у війні”, – зізналася модель.

На жаль, фраза про напад РФ на Україну так і не пролунала з вуст Вікторії, у фіналі їй просто не дали слова…

“Фраза про те, що Росія напала на Україну, на сцені конкурсу не прозвучала жодного разу. У мене було півторагодинне інтерв’ю, але взяли лише маленький шматок про моє волонтерство. Крім того, мені вручили одну із чотирьох спеціальних нагород – Spirit of Carnival Award. Інших дівчат запросили на сцену для вручення нагороди під час фіналу, а мене – ні. Зі мною записали відео за день до фіналу. Я думала, що це взагалі тестове відео, і його потім показали у трансляції. Але мікрофон мені не дали”, – розповіла Апанасенко.

На конкурсі росіянка не сказала жодного слова про війну, за словами інших – вона просто боялася. Віка сподівалася, що учасниця від РФ до неї підійде і хоча б віч-на-віч скаже слова підтримки, але цього не сталося.

“Ви знаєте, я сподівалася. Я вірю в людей. Я хотіла від неї почути хоча б тет-а-тет: “Вибач. Вибач за те, що робить моя країна, я не підтримую війну. А вона підійшла і єдине, що мені сказала: “Я хочу зробити з тобою friendly-фото, бо мій оргкомітет сказав, що це було б класно”. Уявіть цинізм ситуації. Я не очікувала, що в неї вистачить сміливості сказати на весь світ, але хоч би мені вона могла сказати”, – повідомила українка.

До речі, теза на конкурсі звучала такою, що це не росіянка запускає ракети і вона не винна в тому, що її країна – агресор.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.