Головна Новини У Шепетівці за дев’ять мільйонів продають приміщення будинку побуту

У Шепетівці за дев’ять мільйонів продають приміщення будинку побуту

by Max

В будинку відсутнє централізоване опалення.

Виконком Шепетівської міськради виставив на продаж приміщення будинку побуту по вулиці Соборній зі стартовою вартістю понад дев’ять мільйонів гривень. Про це стало відомо з сайту “Прозорро.Продажі”.

Мова йде про продаж майже половини приміщень у будівлі за адресою: вулиця Соборна, 6, яка збудована у 1987 році.

На продаж виставили приміщення першого, третього, четвертого та п’ятого поверхів загальною площею 1540,2 квадратних метра. Всього будинок має площу 3464,4 квадратних метра.

Аукціон з продажу приміщення запланований на початку січня. Фото: prozorro.sale

Варто зазначити, що приміщення, які продаються, не мають централізованого опалення. Централізоване опалення є лише у приміщеннях другого поверху, які використовує Пенсійний фонд і які не виставлені на торги.

Стартова ціна – 9 мільйонів 198 тисяч гривень, а гарантійний внесок для участі у торгах 1,839 мільона гривень.

Аукціон запланований на третє січня.

Раніше Шепетівська міська рада виставила на продаж будівлю міського центру культури та дозвілля імені Островського. Відбулись кілька аукціонів, але переможці торгів відмовлялись сплачувати запропоновані суми.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.