Головна Новини Оля Полякова, Марина Круть, O. Torvald, Арсен Мірзоян, Ya Svoya, Влад Ликов: добірка нової української музики

Оля Полякова, Марина Круть, O. Torvald, Арсен Мірзоян, Ya Svoya, Влад Ликов: добірка нової української музики

by Max

Нову музику цього тижня представивли виконавці з Хмельницького: Марина Круть, Влад Ликов та Ya Svoya.

У добірку нової української музики цього тижня увійшло 31 композиція.

У серпні Кажанна (Ганна Кажан) стала популярную в соцмережах з піснею “про дупу огірка”. Цього тижня її нова композиція “Пазл” увійшла до трендових пісень на Youtube.

Як пише ТСН, мотивом пісні є внутрішній конфлікт всередині кожного з нас в певний період життя. Коли раціональність та усвідомленість боряться з меланхолією та ностальгією, коли любов до себе сперечається з любов’ю до інших.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

“Всі ми хочемо бути щасливими, але не знаємо, що саме принесе нам тотальне щастя. Людина живе у проміжку між минулим та майбутнім. Одне й інше загадкове та недосяжне, тому ми весь час або згадуємо, або мріємо, і цей внутрішній діалог не закінчується ніколи. Тож усе що залишається – витримувати баланс. Бо немає правильного рішення у цьому конфлікті, є лише рішення ситуативне”, – розповіла Кажанна.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Також до популярних музичних відео на Youtube в Україні увійшла композиція “Полюси” Нікіти Кісельова. Це україномовна версія старої пісні Тіни Кароль.

«Пісня «Полюс притяжения» супроводжувала мене у скрутний момент мого життя, тому я вирішив перекласти саме її, щоб знову насолоджуватись нею в україномовній версії. Тепер вона називається «Полюси». Коли я отримав такий зворушливий фідбек аудиторії на відео в Тік-Ток, з’явилося ще більше натхнення випустити повну версію треку. І я дуже вдячний Тіні Кароль, що вона також звернула увагу на мій кавер і дозволила виконати цю пісню. Тіна дуже уважно підійшла до процесу створення офіційного перекладу та брала участь у всіх творчих процесах. Я щиро дякую за її безцінну увагу», – прокоментував співак.

Нагадаємо, що раніше вийшли ще дві кавер-версії пісень Тіни Кароль. Так, співак Oks виконав “Ніченьку”, а Олег Шумей (Shumei) заспівав “Вище хмар”.

Гурт “Очі в очі”, який складається з двох артистів – Сергія Кузнєцова та Ольги Воробйової представив пісню “Метелики”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Композиція увійшла до трендових пісень на Youtube в Україні цього тижня.

Музиканти називають цю пісню справжнім гімном кохання, пронизана емоціями та теплом. Текст, написаний із великою любов’ю, висловлює ідею, що справжнє кохання завжди супроводжується метеликами у животі. Коли двоє людей кохають один одного, це почуття перетворює кожен момент у незабутню подію.

Оля Полякова офіційно презентувала нову композицію «Вишні».

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Співачка прокоментувала пісню так: «Чекаємо того дня, коли прийде мирна весна і в кожному українському дворі розквітнуть вишні».

Хмельницька співачка, бандуристка та композиторка Марина Круть разом з виконавцем Максом Пташником презентувала спільний міні-альбом “Такі як ми”.

Альбом був написаний до повномасштабного вторгнення, але деякі пісні були представлені лише зараз.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

У добірку увійшла пісня “Не питай”.

O.Torvald випустили пісню та кліп «Я повернусь». Після її виходу гурт мав припинити своє існування.
“Піснею “Я повернусь” мала б закінчитись музична кар’єра O.Torvald, проте за день до того, як ми мали оголосити про це на концерті у Львові, рішення змінилось”, – йдеться в описі до відео.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Фронтмен гурту Женя Галич прокоментував цю заяву для видання “Слух.Медіа”.

«O.Torvald уже 18 років, і за цей час у нас були хороші й не дуже періоди. Останній рік був доволі складним для всієї нашої команди: ми змінились, стали проводити менше часу один з одним, думка про закриття проєкту з’являлась усе частіше. Ми не розуміли, чи потрібно це все нам, чи потрібна наша творчість людям. Тож я прийняв рішення закрити гурт, і три концерти в жовтні мали стати останніми. Зі сцени у Львові ми мали сказати, що це був наш останній виступ. Та паразитувати і спекулювати на цій темі до концертів не хотілося… Тіпа, приходьте, це наші останні концерти. Проте, концерти у Києві змінили наше рішення. Наші люди довели нам, що ми ще потрібні, і нам все ще є що сказати», — коментує фронтмен Женя Галич.

Дует Tember Blanche презентував пісню “Пінгвін”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

У новій роботі лідерка гурту розкриває власне розуміння партнерської вірності та проводить чітку межу між миттєвим захопленням і справжньою любов’ю. Зйомки кліпу проводились на узбережжі Київського водосховища у вересні.

«Самотня» – це вже третя спільна пісня співачки М’ята та репера ХАС.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Пісня про емоційний стан, який, на жаль, зараз знайомий більшості українців – самотність. Це вдячність жінками, які попри все, залишаються сильними.

Раніше сайт “Є” ye.ua” писав про їх спільну пісню “Дельфіни”.

Арсен Мірзоян презентував відео на пісню “Крила”, яке за кілька днів зібрало понад 50 тисяч переглядів.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

За словами співака, ця пісня навіяна війною.

“Це те, що відбувається зараз всередині кожного бійця”, – зазначав Мірзоян.

Нагадаємо, що минулого тижня у співака вийшов кліп на пісню “100500”.

Хмельницька співачка Ya Svoya (Яна Загоруйко) презентувала нову пісню “Небезпека”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

За словами співачки, це перша її робота у танцювальному стилі.

Спочатку співачка опублікувала відео у Тік-Ток з приспівом та оригінальним танцем, створеним для пісні “Небезпека”. Відео зібрало понад тисячу переглядів. Після чого співачка опублікувала повну версію пісні на всіх майданчиках.

Співака thekomakoma випустив мініальбом, на створення якого його надихнула минула осінь. Альбом він презентував 1 грудня. До релізу увійшло п’ять треків, в яких він описує почуття та емоції, які проживав у цю пору року.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

До добірки увійшла композиція “Моя любима осінь”.

Наприкінці листопада осінню композицію представив й гурт Mnishek. Пісня так і має назву “Осінь”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

“Коли на небі з’явилася остання осіння повня, а за вікном вже лютує хуртовина, хочемо разом із вами наостанок зануритися в атмосферу цієї фантастичної та емоційно глибокої пори року. Адже осінь нагадує нам із року в рік, наскільки швидкоплинним є наше життя, в якому немає нічого постійного. Одвічний рух, без початку й кінця, де для нас існує лише мить, низка миттєвостей – унікальних і неповторних. Це те, про що варто пам’ятати. Все інше піде за водою…

Черкаський гурт Spiv Brativ представив трек “Жнива”, який присвятили українським корупціонерам.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

У відео музиканти показали процес “відкатів” на публічних закупівлях під час війни.

Гурт Vsivdoma презентував трек “Мама”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Як написали музиканти, це історія про свободу, яку кожен шукає для себе.

“На життєвому шляху завжди зустрічаються перепони, але важливо не боятися долати їх. Саме в цьому і є людська свобода. В цій роботі поєдналися романтика та гумор. За допомогою цих двох елементів ми і розвиваємо лінію головних героїв. А чи знайшли вони себе вкінці – кожен визначить сам”, – йдеться в описі до відео.

Трек, присвячений матері, цього тижня представив хмельницький співак Влад Ликов.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Пісню “Мамо” він присвятив своїй найріднішій людині.

Співачка Енджі Крейда, яка стала відома завдяки своїй пісні “Буде тобі, враже, так як відьма скаже”, випустила пісню “Хто ти”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Наприкінці жовтня співачка представляла пісню “Холодно”.

Нещодавно сайт “Є “ ye.ua” писав про пісню співачки Міа Рамарі (Соломія Міщій) “Зірки”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Цього тижня співачка представила пісню “Повний місяць”.

В серпні 2022 року гурт Karta Svitu презентував пісню про Пса Патрона, яка стала хітом у мережі. Потім музиканти випустили пісню “Немов птахи” про українських мігрантів за кордоном.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Зараз у гурту вийшла весела композиція “Батіна тачка”.

«Після народного успіху пісні «Пес Патрон» продюсери на декілька тижнів закрили мене в студії і наказали писати другий хіт. Так, щоб це була пісня про кохання, а також її легко можна було підіграти на гітарі. Студія наша знаходиться в гаражі, тож, надихавшись фарбами, мастилами і плакатами з зображеннями Вероніки Кастро, композиція була написана. Ця пісня, що сповнена ретро-вайбом і щасливим поглядом у майбутнє, має об’єднати просунутих юзерів веб-сайту тікток, а також більш досвідчену аудиторію, яка віддає перевагу фейсбуку, вайбер і ICQ. Загалом, думаю, пісня «Батіна тачка» стане близькою всім, хто хоч раз мав досвід поїздки в автомобілі», – розповів автор композиції Іван Марунич.

DIBROVA – співак, музикант-мультиінструменталіст, композитор, фіналіст конкурсу „Хіт-конвеєр“ та саундпродюсер, що відомий своєю роботою з багатьма топовими українськими зірками, такими як Тамерлан і Альона, Злата Огнєвіч, Bryats Band, Олександр Положинський, та інші. Цього року стала вірусною його пісня “Я бачив сталь”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

1 грудня відбулась прем’єра пісні “Кожна маленька людина” .

Це пісня про життя, коли мільйони українських родин опинились в розлуці, про те, що діти кожен день чекають додому своїх батьків, які зараз захищають Україну.

“Це пісня про запитання на яке неможливо знайти правильну відповідь. Запитання, яке обпікає наші серця кожного дня, доки ми боремося за нашу свободу та незалежність. Хто чув її допрем’єрно казали, що вона надто емоційна, а дехто навіть пропонував її поки не видавати. Але я, як співак та музикант, переконаний, що саме музика допомагає проживати найскладніші моменти життя. Хоча це не пісня-підтримка, це пісня-крик мільйонів з нас”.

Лідер гурту “Твій зайчик пише” Андрій Басун родом з Хмельницької області, але зараз мешкає у Львові. Минулого тижня у гурту, який грає у стилі поппанк, вийшов міні-альбом. На платівці п’ять треків, які присвячені юнацьким почуттям – від закоханості до розгубленості.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

“Рахуєш дні” – це останній трек з альбому.

Гурт ba.latskii цього тижня представили пісню “Ти так мало говориш”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Це гурт з Києва, заснований Юрієм Баляцьким і Романом Краснобай. Хлопці вдало поєднують чілловий вайб та гарні тексти.

Гурт Memories Avenue представив пісню “Закрутимо”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

“Закрутимо” – це пісня, яка несе у собі повідомлення про те, що навіть в умовах важких випробувань, життя продовжується, а любов і надія залишаються невід’ємною частиною людського існування, навіть у місті яке витримує випробовування війною”, – йдеться в описі пісні.

Репер Otoy (В’ячеслав Дрофа) представив першу частину свогол альбому “Темна”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

В добірці буде його трек “Зло”, бо як каже співак “зло – частина темної. Найтемніша частина. Квінтесенція болю, втоми, тривоги та агресії, що є невід‘ємною частиною нашої буденності”.

“Робаний Йот” – львівський інді-рок гурт, що примішує до своєї музики гранж та панк. Цього тижня музиканти представили драйвовий трек “Страх і ненависть”.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Анімована робота з пластиліну стала основою для нового кліпу Захара Борисенка (Zakhar Bo) під назвою “Космічні тіла”.
Для кліпу створили фігурки з пластиліну. Для того, щоб змонтувати відео довелось зробити понад 3000 фотографій.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Репер Артем Лоік у пісні “Звикаємо?” нагадує, що війна з російськими окупантами це справа всієї країни. 

На думку музиканта, люди в Україні починають забувати про війну. Відмічає співак і те, що рівень донатів зменшився, хоча зборів менше не стало.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Репер Міша Правильний презентував альбом “Криза середнього віку”. Багато пісень стосуються не лише внутрішнього стану музиканта, але й його роздумів на тему політичної ситуації в країні.

В треку “Меттью Перрі” музикант закликає українців об’єднатись навколо здорового глузду.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Музичний пародист Богдан Процишин відреагував заяви народної депутатки України Мар’яни Безуглої на адресу Головнокомандуючого ЗСУ Валерія Залужного.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Процищин записав пісню “А липи тю-тю”, яку присвятив Безуглій.

Нещодавно до трендових музичних відео на Youtube та до українського рейтингу застосунку для розпізнавання пісень Shazam потрапила композиція “Душу” від співачки Oxana Trach. Цього тижня вона представила пісню “Вдома”.

Вдома – ще одна моя пісня про кохання і підтримку. З одного боку, ми багато чуємо про лицарські вчинки щодо коханої людини, але насправді, коли ти стикаєшся з цим, тобі не завжди потрібна ця драма. Іноді вам просто потрібно, щоб хтось був поруч, щоб тримати вас за руку.
 

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Midgard – незалежний метал-гурт з центру України зміста Канів, створений у грудні 2015 року Климом Апальковим. Спочатку позиціонувався як “one-man band”, але швидко перетворився на повноцінний гурт.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Цього тижня гурт представив пісню “Промінь”.

Alice Change — співачка, авторка пісень, учасниця «Голосу країни 7». Цього року співачка намагалась пройти у фінал національного відбору до Євробачення-2024.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Але жюрі не відібрало її пісню Silly brain.

“Це пісня про труднощі життя з розладом особистості. Я написала її для нацвідбору до Євробачення, але, на жаль, не пройшла, але не ховати ж її від вас”, – зазначила співачка в описі до відео.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.