Головна Новини За вбивство дружини і замах на вбивство товариша хмельничанина засудили до 14 років ув’язнення

За вбивство дружини і замах на вбивство товариша хмельничанина засудили до 14 років ув’язнення

by Max

Подія трапилася у березні 2020 року.

Хмельницький міськрайонний суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав 46-річного хмельничанина винним у вчиненні умисного вбивства та замаху на вбивство та засудив його до 14 років ув’язнення. Про це повідомляє поліція Хмельницької області.

Як раніше повідомляв сайт «Є», подія трапилася 7 березня 2020 року в Хмельницькому. За інформацією правоохоронців, по обіді, в одній з квартир багатоповерхівки чоловік на ґрунті ревнощів ножем вбив свою 38-річну дружину та поранив 38-річного знайомого. Зрозумівши невідворотність покарання за свій вчинок, зловмисник вирішив покінчити життя самогубством, зістрибнувши з 8-го поверху, та виліз на підвіконня на сходинковому майданчику.

Спецслужби розгорнули спецоперацію, щоб затримати вбивцю Фото: Поліції Хмельницької області

Прибувши на місце за викликом стурбованих мешканців, поліцейські майже чотири години вели перемовини з чоловіком, який, до того ж, був озброєний величезним ножем.

Тоді спецпризначенцям вдалося зняти чоловіка з підвіконня неушкодженим.

Поки велося розслідування, зловмисник перебував під вартою. А 19 січня Хмельницький міськрайонний суд виніс обвинуваченому вирок.

Читайте також: На Хмельниччині засудили місцевого депутата, який не вказав фірму та причеп у декларації

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.