Головна Life style Простий рецепт салату з капустою та крабовими паличками

Простий рецепт салату з капустою та крабовими паличками

by Max

Салат із капустою, консервованою кукурудзою та крабовими паличками — це простий і смачний салат, який підійде і для вечері, і для святкового столу, інформує KURAZH.

Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • білокачанна капуста — 250 г;
  • банка консервованої кукурудзи;
  • два свіжих огірки;
  • крабові палички — 400 г;
  • кріп, майонез, сіль.

Яйця для салату відваріть круто. Залийте холодною водою і доведіть до кипіння на сильному вогні. Варіть 10 хвилин, потім залийте холодною водою. Так жовток залишиться яскравим.

Білокачанну капусту тонко наріжте і складіть у велику миску. Трохи посоліть і помніть руками, щоб вона стала м’якшою і пустила сік.

Огірки наріжте соломкою, з кукурудзи злийте рідину. Крабові палички наріжте соломкою.

Яйця очистіть, дрібно порубайте або натріть на крупній тертці.

Капусту відіжміть і перекладіть в іншу велику миску. Додайте підготовлені крабові палички, яйця, дрібно нарізаний кріп, кукурудзу та свіжі огірки.

Посоліть, додайте майонез і перемішайте. Викладіть у салатник і відразу подайте на стіл. Можна урізноманітнити смак, додавши трохи лимонної цедри та лимонного соку, або додайте часник, пропущений через прес.

А білокачанну капусту можна замінити пекінською капустою, або хрустким салатом айсберг.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.