Головна Life style Біллі Айліш відверто зізналась про свою сексуальну орієнтацію в інтерв’ю: деталі 

Біллі Айліш відверто зізналась про свою сексуальну орієнтацію в інтерв’ю: деталі 

by Max

Американська співачка натякнула на нетрадиційну орієнтацію та зізналася в почуттях до жінок. Зокрема, йдеться про те, що Біллі Айліш говорить, що має фізичний потяг до жінок.

Як повідомляє KURAZH, відверте зізнання співачки зробила в інтерв’ю виданню Variety.

“Я їх дуже люблю. Я люблю їх як людей. Мене вони приваблюють як люди. Мене вони справді приваблюють. Мене фізично приваблюють вони. Але я також дуже лякаюся їх, їхньою красою та присутністю”, — сказала співачка.

Вона також наголосила, що за своїми відчуттями, їй здавалося, що вона не подобається іншим жінкам. Вона не відчувала, що може дружити з дівчатами чи підтримувати гарні стосунки, як це роблять інші.

Співачка також стверджує, що вона не відчуває своєї жіночності і некомфортно почувається в шкірі жінки.

“Я ніколи не відчувала себе жінкою, чесно кажучи. Я ніколи не почувалася бажаною. Я ніколи не відчувала себе жіночною. Мені потрібно переконати себе, що я гарна дівчина”, — зізналася в інтервʼю Біллі Айліш.

Співачка говорить, що ідентифікує себе як “вона/її” тощо, тому що ніколи не відчувала себе дівчиною.

Крім цього, вона обурливо говорить про сприйняття жіночого тіла в суспільстві. Всі хочуть бачити голе тіло жінки, обговорювати його, Біллі обурюється чому ніхто не обговорює так чоловіків. Саме тому вона приховує своє тіло під масивним одягом. Співачка з дитинства має великий розмір грудей, на який звісно всі звертають увагу. Їй не подобається те, що хтось буде розглядати її та обговорювати.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.