Головна Life style Як доглядати за геранню взимку: копійчані засоби

Як доглядати за геранню взимку: копійчані засоби

by Max

У зимовий період, коли спостерігається недостатня кількість сонячного світла, герань потребує особливого догляду. Зараз важливо дати рослині поживні речовини, які допоможуть забезпечити активне зростання зеленої маси і зроблять коріння здоровішим і міцнішим, передає KURAZH.

Проте не поспішайте купувати дорогі хімічні добрива, які завжди дають бажаний результат. Допомогти рослині взимку можна і з використанням натуральних органічних добрив, які легко приготувати в домашніх умовах.

Для першого добрива необхідно:

  • тепла вода — 1 л;
  • крохмаль — 1 ч.л;
  • цукор — 1 ч.л;
  • кефір — 1 ст.л.

Помістіть усі інгредієнти у теплу воду та ретельно перемішайте.

Важливо використовувати саме теплу воду, оскільки це забезпечить краще поглинання поживних речовин кореневою системою рослини.

Крохмаль — необхідний компонент даного добрива оскільки у ньому містяться поживні речовини, які покращують імунітет рослини і роблять ґрунт більш родючим. Залежно від стану рослини перше добриво слід використовувати 1 раз на 2 тижні або 1 раз на місяць.

Для другого добрива необхідно:

  • тепла вода — 1 л;
  • мелена куркума — 1 ч.л;
  • мед натуральний — 1 ч.л.

Для приготування ще однієї живильної суміші для герані знадобиться мелена куркума. Крім того, що в куркумі міститься велика кількість поживних речовин, в ній є речовини, які здатні захистити рослини від хвороб та шкідників.

Зверніть увагу: Для приготування добрива необхідно використовувати натуральний мед, оскільки тільки в якісному продукті міститься велика кількість амінокислот, які допоможуть рослині краще засвоювати поживні речовини з органічних добрив.

У зимовий період це добриво слід використовувати 1 раз на 2 тижні.

Зверніть увагу! Перш ніж використовувати нові органічні добрива для поливу рослини, необхідно дати ґрунту добре просохнути.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.