Головна Новини Компанія Гереги виграла аукціон на придбання чергової земельної ділянки у Шепетівці

Компанія Гереги виграла аукціон на придбання чергової земельної ділянки у Шепетівці

by Max

Учасники під час торгів майже не торгувались.

Шепетівська міська рада провела торги з продажу земельної ділянки на вулиці Промисловій. Переможцем торгів стало ТОВ “Епіцентр К”, яке запропонувало за ділянку понад 2,5 мільйона гривень.

Про це стало відомо з сайту “Прозорро.Продажі”.

Мова йде про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 4,6161 гектара, яка розташована у Шепетівці за адресою вулиця Промислова, 3.

Ділянка, яку продають, розташована на вулиці Промислова. Фото: prozorro.sale

Ділянка належить до категорії земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Цільове призначення – для розміщення та експлуатації будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Стартова ціна лоту була 2 мільйони 531 тисяча гривень. В торгах взяли участь дві компанії ТОВ “Епіцентр К”, співвласником якого є нардеп Олександр Герега ,та ТОВ “Веллард”.

За даними “Харківського антикорупційного центру”, серед засновників ТОВ “Веллард” є мешканка Донецька Юлія Пампура. Раніше вона була засновницею фірми “Лайнсейл”. Зараз фірма записана на Андрія Пампуру. Останній має такі самі ПІБ як і брат колишнього очільника регіонального фонду держмайна часів Януковича.

За даними медіа, у 2013 році Фонд, який очолював Максим Пампура”, за пільговими умовами передавав шахти структурам Олександра Януковича.

Переможцем торгів стало ТОВ “Епіцентр К”. Фірма запропонувала за земельну ділянку 2 мільйони 557 тисяч гривень.

Варто зазначити, що ці ж дві фірми торгувались за право оренди кагатного поля у Городку. Тоді також аукціон виграло ТОВ “Епіцентр К”.

Раніше сайт “Є” ye.ua” писав, що компанія Гереги придбала за 15 мільйонів гривень ділянку, площею 14 гектарів, яка розташована у Шепетівці на Старокостянтинівському шосе, 31.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.