Головна Новини У Хмельницькому затримали чоловіка, який розгулював містом з гранатою

У Хмельницькому затримали чоловіка, який розгулював містом з гранатою

by Max

Йому оголосили підозру у незаконному зберіганні боєприпасів.

Хмельницькі поліцейські виявили чоловіка, який мав при собі вибуховий боєприпас. Про це повідомили у секторі комунікацій відомства.

За словами правоохоронців, під час патрулювання по вулиці Гонгадзе вони помітили перехожого, який поводився підозріло. Спілкуючись з ним, вони виявили, що 34-річний хмельничанин розгулював містом з гранатою. На місце прибула слідчо-оперативна група та вибухотехніки. Дільничні вилучили у чоловіка предмет, схожий на ручну оборонну гранату, і направили його на експертизу.

«Правопорушника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили затриманому підозру у незаконному зберіганні боєприпасів. На період розслідування суд взяв чоловіка під варту», – кажуть в поліції.

Наразі правоохоронці встановлюють походження вибухонебезпечного предмета. Слідчі дії тривають.

Читайте також: На Хмельниччині засудили директора підприємства, яке незаконно видобувало пісок

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.