Головна Новини «Дбав про інших більше, ніж про себе»: у Хмельницькому провели в останню дорогу Героя Дмитра Замороку

«Дбав про інших більше, ніж про себе»: у Хмельницькому провели в останню дорогу Героя Дмитра Замороку

by Max

Воїну назавжди залишиться 37 років.

Сьогодні, 8 листопада, у Хмельницькому попрощалися з полеглим захисником Дмитром Заморокою. Життя воїна обірвалося 3 листопада внаслідок мінометного обстрілу під Бахмутом, йдеться в сюжеті МТРК «Місто».

Дмитро народився у Селі Баламутівка Хмельницького району. Зростав у сім’ї разом з братом. Як згадують родичі й друзі, він був гарним сином для мами, завжди допомагав по господарству. Дбав більше про інших, ніж про себе. Тринадцять років чоловік присвятив роботі на підприємстві «Хмельницькводоканал». Потім поїхав на заробітки. А як розпочалося повномасштабне вторгнення, вирішив повернутися.

Дмитро за мобілізацією вступив до лав Збройних Сил у грудні 2022 року, разом із братом. Проходив службу в 42-й окремій механізованій бригаді. Мріяв про власну сім’ю та дітей.

«Казав, що будемо скоро коровай йому пекти. Але так і не дочекалися. Постійно казав, що все буде добре і що скоро усі повернуться з Перемогою. А повернувся на щиті…», – згадує родичка Героя Алла Вишневська.

У Дмитра Замороки залишилась мама, брат і племінниця. Герої навіки – 37. Його поховали на Алеї Слави в мікрорайоні Ракове.

Підписатися на канал “Є” в Youtube

Читайте також: У двох громадах Хмельниччини попрощалися з полеглими захисниками

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.