Головна Life style Як змусити тіло постійно спалювати калорії

Як змусити тіло постійно спалювати калорії

by Max

Щоб спалювати калорії без тренувань, потрібно постійно підтримувати свій метаболізм. Кожна дія у повсякденній активності може стати способом спалювання калорій, передає KURAZH.

Як змусити тіло спалювати калорії весь день

Тримай будинок у прохолоді⁣⁣⁣

Жителі північних широт рідко страждають від ожиріння. Ти можеш витрачати калорії так само, як вони, для цього слід лише знизити температуру в приміщенні. Коли тіло перебуває у прохолоді, воно витрачає більше енергії, щоб зігрітися. Чим холодніше середовище – тим більше калорій витрачається на підтримання температури.

Більше ходи⁣⁣⁣

Ходіння не сприймається як тренування, але це один із способів витрачати більше калорій. Багато хто з нас навмисно скорочує відстані – вибирає коротку дорогу, паркує машину ближче до будинку або роботи, використовують ліфти та ескалатори. Якщо ти маєш на меті спалювати більше калорій, то діяти потрібно навпаки, тобто більше ходити. Виходь на прогулянки в обідній час, не користуйся транспортом, якщо потрібну відстань можна подолати за 10-20 хвилин пішки.

⁣Сховай пульти⁣⁣⁣

Якщо усунути всі пульти дистанційного керування, то тобі доведеться часто вставати з місця, щоб керувати технікою. Багато хто з нас застали у дитинстві часи, коли для перемикання каналу потрібно було підходити до телевізора. Якщо відтворити такі умови, ти рухатимешся навіть під час домашнього відпочинку.⁣⁣⁣

Не підходь до дивану⁣⁣⁣

Лежачи на дивані в розслабленому положенні, ти не витрачаєш енергію на активність. Якщо не розтягуватися на дивані, а сидіти на підлозі, то тіло витрачатиме калорії на підтримку потрібного положення.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.