Головна Новини На пішохідному переході в Хмельницькому збили жінку

На пішохідному переході в Хмельницькому збили жінку

by Max

Аварія сталася на Проспекті Миру.

У Хмельницькому сталася аварія, у якій зазнала травм 52-річна жінка. Як зазначають в секторі комунікації Головного управління Нацполіції області, дорожньо-транспортна пригода сталася на пішохідному переході на Проспекті Миру.

«Аварія сталася вчора, 16 жовтня, близько 09:25 на вулиці Проспект Миру. 43-річний водій маршрутного автобуса скоїв наїзд на 52-річну жінку, яка перетинала проїжджу частину по регульованому пішохідному переходу. Внаслідок аварії пішохідка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до Хмельницької міської лікарні», – розповіли деталі аварії в поліції.

За цим фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України і встановлюють усі обставини події.

До теми: Аварія в Дунаївцях: під колеса автівки потрапила 51-річна жінка

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.