Головна Політика Мер Львова розповів, коли у місті стартує опалювальний сезон

Мер Львова розповів, коли у місті стартує опалювальний сезон

by Max

Від понеділка, 16 жовтня, у Львові розпочинається опалювальний сезон, повідомив мер міста Андрій Садовий.

За його словами, 16 та 17 жовтня в місті служби працюватимуть в посиленому режимі, у зв’язку з чим він закликав телефонувати на «гарячу лінію» у випадку нестандартних ситуацій.

«Також хочу наголосити на особливості цього опалювального сезону. В принципі в нас все готове, але Росія, так виглядає, буде атакувати об’єкти критичної інфраструктури. Якщо, не дай Боже, якийсь час не буде централізованого опалення в грудні, чи в січні, чи в лютому, кожен із нас має розуміти, які є альтернативні варіанти», – зауважив міський голова.

Садовий закликав містян подумати про нестандартні ситуації й виходи з них, зокрема прорахувати, як родина житиме у випадку відключень.

Російські військові з 10 жовтня 2022 року розпочали обстріли критичної енергетичної інфраструктури України, що спричинило дефіцит генерації електроенергії та проблеми з розподілом між регіонами. У 2023 році Росія зменшила інтенсивність атак, а українські енергетики спромоглися значною мірою відновити потужності, також допоміг відновити баланс імпорт електроенергії.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.