Головна Новини У Волочиську та Кам’янці-Подільському попрощалися з загиблими захисниками

У Волочиську та Кам’янці-Подільському попрощалися з загиблими захисниками

by Max

На Хмельниччині віддали шану Юрію Литвинюку та Сергію Мельнику.

Сьогодні, 14 жовтня, в Хмельницькій області попрощалися з загиблими в російсько-українській війні Юрієм Литвинюком та Сергієм Мельникомю

Юрій Литвинюк народився 18 червня 1984 року у місті Волочиську. Як повідомили в Волочиській міській раді, у серпні 2022 він був мобілізований на захист Батьківщини від московських загарбників. Після проходження військової підготовки тримав оборону містечка Білогорівка, що на Луганщині. За сумлінну службу був відзначений медаллю.
«В червні 2023 року сім’я отримала звістку про те, що Юрій Литвинюк рахується зниклим безвісті. 6 жовтня 2023 року, після проведення експертиз, його було визнано загиблим під час бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини. Родичі й друзі кажуть, про Юрія, що він був дуже позитивною та доброю, людиною. Завжди безвідказно приходив на допомогу друзям та своїй великій родині. В Юрія залишились батьки, дружина, син, дві сестри та брат. Він був справжній воїн, який чесно виконував свій обов’язок та любив Україну понад усе», – написали на фейсбук-сторінці Волочиської міської ради.

У в Кам’янці-Подільському сьогодні попрощалися з 42-річним Сергієм Мельником. Він, за повідомленням Кам’янець-Подільської міської рали, загинув 30 вересня під виконання бойового завдання на Запоріжжі.
Вічна пам’ять усім захисникам України! Співчуття рідним та близьким…

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.