Головна Новини Першість області з футболу. Питання призерів «зависло» в повітрі

Першість області з футболу. Питання призерів «зависло» в повітрі

by Max

Які команди стали срібним та бронзовим призерами чемпіонату – поки невідомо.

Сьогодні, 14 жовтня, відбулися поєдинки заключного 20 туру чемпіонату Хмельницької області з футболу. І саме сьогодні могли вирішити, які ж команди посядуть 2-3 місця. Але… імена призерів поки що невизначені.

ФК «Антоніни», який претендує на медалі чемпіоанту, мали б нині приймати вдома «Перлину Поділля» з Білогір’я. Утім, гості не приїхали на матч, і, їм би мали зарахувати технічну поразку, а господарям – перемогу. Але… «У президента «Перлини Поділля» Сергія Іващука померла мати і сьогодні вся команда була на похоронах, – розповів сайту «Є» голова Хмельницької обласної асоціації футболу Ігор Хіблін. – Погодьтеся, це нестандартна ситуація, а тому вже в понеділок 16 жовтня зберемо представників клубів та контрольно-дисциплінарний комітет, щоб ухвалити рішення – чи присуджувати технічну порозку команді з Білогір’я, чи дати можливість «Антонінам» та «Перлині Поділля» зіграти в інший день. Тому й вийшло так, що нині ще не можемо сказати, які команди стали призерами чемпіонату».

Але це ще не все. Якщо «Антонінам» зарахують технічну перемогу, то в команди буде 39 очок, як у красилівського «Случа», який сьогодні поступився «Колосу» з Полонного 2:0. А ось «Енергетик-ХАЕС» із Нетішина, який нині програв у Хмельницькому «Поділлю» 2:1, так і залишилося 37 очок. Тож нетішинці залишилися без медалей. А от «Случ» та «Антоніни» при рівній кількості очок мають і рівні результати між собою. Тож яка з цих команд посяде друге, а яка третє місце – мають вирішити в додатковому матчі між ними. Але знову ж таки, це все вирішуватиметься з понеділка. Бо ж, якщо приймуть рішення, що «Антоніни» та «Перлина Поділля» мають провести матч 20 туру, то антонінцям необіхдно ще буде ще перемогти білогірців, щоб вже тоді думати про «малий фінал» за срібні медалі.

Ну, а в інших матчах заключного туру зафіксовані такі результати: «Оболонь-Чемерівці» – «Іскра» (Теофіполь) 1:1, «Жищинці» – «Вікторія» (Городок) 6:1.

Читайте також – «Агробізнес» – «Епіцентр»: обласне дербі, яке не виявило переможця (ФОТО)

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.