Головна Life style Як правильно розчісувати волосся, щоб зробити його міцнішими

Як правильно розчісувати волосся, щоб зробити його міцнішими

by Max

Тонке волосся потребує максимально делікатного догляду, тому що може постраждати навіть у процесі буденних процедур. До них відноситься не тільки миття, а й щоденне розчісування, передає KURAZH.

Проводити останнє потрібно з дотриманням певних правил — тоді ви не тільки не травмуєте ослаблені локони, але й зробите їх помітно густішими, міцнішими та сильнішими.

Підберіть правильний гребінець

Тонке волосся часто сплутується і збивається в ковтуни — така вже особливість структури. Щоб розчісування відбувалося безболісно і без шкоди для шевелюри, знадобиться відповідний для цього інструмент.

Власницям тонкого волосся найкраще робити ставку на широкі щітки з м’якою або нейлоновою щетиною. Такі гребінці впливають на локони та шкіру голови максимально дбайливо, розплутуючи пасма без сильного натягу.

Використовуйте хитру техніку

Щоб не нашкодити тонкому волоссю в процесі розчісування, починати його слід із кінчиків. Якщо ви, навпаки, спускатиметеся від верхівки вниз, то тільки заплутаєте кінці в дрібні вузлики, які потім буде вкрай важко розплутати.

Починайте з лінії проділу

Запам’ятайте головне правило: спочатку позначаєте лінію проділу, а вже потім починаєте розчісувати волосся. Якщо ви не зробите цього одразу, то тільки підвищите ризики сплутування та подальшого травмування пасм. І так, тонке волосся категорично заборонено розчісувати у вологому стані — пошкодження тут гарантовані!

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.