Головна Life style Які фрази чоловік не повинен говорити

Які фрази чоловік не повинен говорити

by Max

Сім’я — це тил, місце, де ми можемо зробити видих у безпеці, взаємній підтримці. У стійкому відчутті між партнерами “я з тобою, я поряд”. Це в ідеалі, але ж у житті буває різне.

Однак навіть під час стресу чи сварки варто стежити за тим, що кажете ви, і що чуєте на свою адресу, інформує KURAZH.

Фрази, які не повинні бути постійними

“Заткнися” та “заспокойся”

Обидва ці слова небезпечні тим, що можуть бути вимовлені автоматично в хвилини гніву або роздратування. Крім того, що це вкрай брутальні висловлювання, вони безпосередньо знецінюють почуття та емоції того, кому направлені. А знецінення є однією з форм аб’юзу.

“Моя мама мені говорила / мене попереджала”

У шлюбі подружжя апріорі має бути на одній стороні, підтримувати один одного. Ця фраза дає зрозуміти, що у ваших стосунках є третій бік — його мама, і що вона готова прийняти його, а не ваш бік.

“Ти така сама, як твоя мати”

Ця фраза має на увазі, що не тільки у вас, а й у вашої родини є якісь спільні негативні риси. Частково це може бути справді так — ми всі переймаємо деякі риси наших батьків. Але це не привід узагальнювати і говорити зневажливо про всю сім’ю.

“Мені все одно”

У більшості людей ця фраза, кинута в розпал сварки чи обговорення чогось, викликає лише примітивний страх бути покинутим.

Якщо ваш чоловік говорить про те, що байдужий до чогось, значить він повністю перекладає це на ваші плечі та самоусувається. А у цьому нічого спільного не має ні з любов’ю, ні із турботою про партнера.

Важливо дотримуватися цих правил в обидві сторони. Адже комфорт та стан безпеки в парі — завдання обох.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.