Головна Life style Сестра Брітні Спірс подалася у шоу “Танці з зірками”

Сестра Брітні Спірс подалася у шоу “Танці з зірками”

by Max

Актриса та співачка Джеймі Лінн Спірс стала останньою знаменитістю, яка приєдналася до складу учасників 32-го сезону американського шоу «Танці із зірками». Про це молодша сестра Брітні Спірс розповіла у телепрограмі «Доброго ранку, Америка», передає KURAZH.

32-річна виконавиця ролей Зоуї Брукс у підлітковому серіалі «Зоуї 101» та Норін Фіцгіббонс у «Солодких магноліях» оголосила, що наступного сезону вона виступатиме в парі з танцюристом Аланом Берстеном. Він є переможцем 28-го сезону із зіркою «Холостячки» Ханною Браун.

«Я не знаю, чи можна колись бути на 100% готовим взятися за щось настільки велике. Я не усвідомлювала, яке це зобов’язання, але це безперечно так. Я готова кинути собі виклик», — сказала вона.

Також Джеймі Лінн повідомила, що пожертвує всю свою зарплату від участі у шоу Гільдії сценаристів та кіноакторів, які вже кілька місяців влаштовують SAG-AFTRA та WGA страйки.

«У той час, як усі інші в моїй спільноті страйкують, у мене є унікальна можливість: мені запропонували працювати, коли моя спільнота не може працювати. Тому я вирішила, що зроблю це і пожертвую свою щотижневу зарплату, щоби просто повернути їм гроші в той час, коли вони не зможуть повернути гроші собі», — поділилася Спірс.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.