Головна Life style Як виглядати молодше: топ 5 ефективних способів

Як виглядати молодше: топ 5 ефективних способів

by Max

Звичайно, за наш зовнішній вигляд відповідає багато факторів: щоденні звички, режим сну, фізична активність, грамотний догляд. Але іноді, щоб виглядати помітно молодше, достатньо внести лише пару змін у звичний образ. Про них і розповідає KURAZH.

Оформити брови

Пройшовши через «ниточки» і геометричні «палиці» ми нарешті знайшли форму, що омолоджує. Беріть приклад з жінок, які відмовилися від тонких брів із зламом на користь природних та густих. Річ у тім, що чіткий малюнок і виразний вигин загострюють риси обличчя, надаючи йому втоми та віку.

Широкі брови з м’яким контуром візуально омолоджують. Нехай вас не бентежать волоски, що вибиваються, або необроблена головка брови — природність у тренді. Ще один прийом оформлення з ліфтинг-ефектом — зачесані нагору волоски.

Приміряти чубчик

Але не будь-який, а найпопулярніший — легкий чубчик-шторку. Він має великий «послужний список»: відволікає увагу від зморшок на лобі і навколо очей, пом’якшує контури обличчя, підкреслює вилиці, додає об’єму у верхній третині, приховуючи зміни в овалі.

А ось від густих чубчиків з рівним зрізом краще відмовитися: вони обтяжують обличчя, привертають увагу до зморшок біля очей. Якщо все-таки хочете, щоб чубок був цілісним, а не ділився на дві частини, як «шторка», вибирайте рвану проріджену версію — такий варіант додасть образу легкості та динаміки.

Об’ємні укладання

З роками волосся втрачає об’єм, тому будь-які прилизані зачіски — від хвостика до пучків — зайвий раз підкреслюють вікові зміни, що проявляються. Легке начісування на маківці, спреї для обсягу — пускайте в хід все, що допоможе зробити укладання пишніше.

Об’єм на голові візуально витягує і підтягує обличчя, подібно до якісної ліфтинг-сироватки. Ще один прийом у скарбничку — недбалість в укладанні. Трохи розпатлані локони, пасма, що вибивається, виглядають виграшніше, ніж зачіски «волосок до волоска». Вони надають образу жвавості та динамічності, а от статичні та «застиглі» укладання перетворюють на строгу тітку.

Розкрити погляд

Правильний макіяж очей — половина успіху у справі омолодження. Зазначимо, що він не повинен бути надто яскравим та контрастним — краще вибирати спокійні, приглушені тони. Головний лайфхак — підкрутити вії або використовувати туш, яка створить гарний вигин. За рахунок цього очі здаватимуться більше, а погляд відкритим.

Область під бровою висвітлить за допомогою консилера або хайлайтера — цей прийом візуально розкриє навіть повіку, що нависла.

Пухкі губи

Ще одна прикмета віку — обсяг губ, що стрімко зменшується. Багато хто зважується на ін’єкції, але досягти натурального ефекту збільшення можна і за допомогою макіяжу. Достатньо трохи вийти за природний контур, промальовуючи губи.

При цьому занадто чіткі межі нам не потрібні: оформивши силует, можна розтушувати контур ватною паличкою або пальцем. Вибирайте помади з вологим фінішем або використовуйте ненав’язливий блиск, додайте крапельку хайлайтера на «галочку» — готово! Губи стали помітно пухлішими і соковитішими.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.