Головна Life style Одягнула сукню, якій понад 20 років: дочка зіркової Брук Шилдс показала вінтажний образ

Одягнула сукню, якій понад 20 років: дочка зіркової Брук Шилдс показала вінтажний образ

by Max

17-річна Грієр Генчі одягла сукню 22-річної давності на прем’єру персонального шоу Брук Шилдс “Раніше належало Брук Шилдс” у Café Carlyle. Як розповідає KURAZH, про це 58-річна американська акторка і модель повідомила у своєму Instagram-акаунті.

Дівчина, яка підписала контракт з IMG Models, з’явилася на прем’єрі в сукні зіркової мами, розшитій металевими блискітками і прозорим низом. Грієр поєднала вінтажний образ із нейтральним макіяжем. Молодша дитина акторки і режисера Кріса Хенчі залишила своє довге каштанове волосся розпущеним і відмовилася від прикрас, щоб усі погляди були прикуті до вбрання.

Зірка “Блакитної лагуни” спочатку носила цю блискучу сукню на Fash Bash Маршалла Філда в Чиказькому театрі 2001 року.

Сама Брук Шилдс для вечора прем’єри обрала ніжно-помаранчеву сукню Ісаака Мізрахі. Фотографіями з події знаменитість поділилася у своєму Instagram.

“Вечір прем’єри… яка неймовірна честь”, — написала акторка своїм шанувальникам, перш ніж подякувати всім, хто прийшов на шоу.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.