Головна Новини Загинув захисник з Чемеровеччини на фронті

Загинув захисник з Чемеровеччини на фронті

by Max

Не стало Сергія Деберчука.

Трагічна звістка надійшла на Чемеровеччину, що у Кам’янець-Подільському районі. Як повідомляють у Чемеровецькій громаді, в боях з ворогом загинув Деберчук Сергій Вікторович. Чоловік був 1979 року народження, родом з Красноставців.

«Сергій закінчив місцеву школу, навчався у харчовому коледжі Кам’янця-Подільського. До війни проживав разом з дружиною та дітьми на Житомирщині, звідки й був мобілізований на початку березня 2022 року», – розповідають про Героя.

Службу проходив у повітряно-десантних військах на посаді старшого механіка-водія. Під час виконання військового обов’язку Сергій Деберчук віддав своє життя за наш спокій та незалежну Україну.

Інформація щодо перевезення та поховання Деберчука Сергія Вікторовича буде подана додатково на офіційних сторінках громади.

До теми: На війні загинув 27-річний Віктор Чулій зі Шепетівщини

 

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.