Головна Політика Указ про санкції: у списку в 178 осіб – судді КС РФ та ті, хто зрадив присягу Україні

Указ про санкції: у списку в 178 осіб – судді КС РФ та ті, хто зрадив присягу Україні

by Max

Президент України Володимир Зеленський своїм указом увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 11 червня «Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)».

Указ з’явився на сайті Офісу президента, і набирає чинності з дня опублікування.

Термін застосування санкцій становить п’ять років, серед підсанкційних – судді РФ, зокрема судді Конституційного суду Росії разом із його головою Валерієм Зорькіним, а також ті судді, які зрадили присягу Україні.

Після окупації українського Криму та початку бойових дій на Донбасі, а ще більше – після повномасштабного вторгнення в лютому 2022 року Київ і країни Заходу запровадили численні пакети санкцій, покликані обмежити для Росії можливість фінансувати війну. Попри це, Москва і далі шукає й часом знаходить шляхи отримання підсанкційної продукції та виведення власної продукції на світові ринки.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.