Головна Політика Один з загонів ЗСУ оголосив про звільнення Благодатного на Донеччині, поки що немає коментарів від Генштабу.

Один з загонів ЗСУ оголосив про звільнення Благодатного на Донеччині, поки що немає коментарів від Генштабу.

by Max

Бійці 68-ї окремої єгерської бригада ім. Олекси Довбуша повідомили про звільнення села Благодатне на Донеччині.

Військові зазначили, що під час операції зі звільнення взяли в полон російських військових. Про їх кількість не повідомляється. Також бригада оприлюднила в мережі відео, на якому на одній з будівель встановлюють прапор України.

Генеральний штаб ЗСУ поки нічого не повідомляє про звільнення цього населеного пункту.

Благодатне Донецької області розташоване неподалік населеного пункту Велика Новосілка. Кілька днів тому у ЗСУ, коментуючи ситуацію на Запорізькому напрямку, повідомляли що у районі Великої Новосілки тривають «бої місцевого значення» і у військ РФ там є втрачені позиції. Російська сторона про це нічого не повідомляла.

Напередодні президент Володимир Зеленський заявив, що на фронті ведуться «контрнаступальні та оборонні дії». У Міноборони раніше заявляли, що про початок контрнаступу оголошувати публічно не будуть.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.