Головна Life style Дам’яно Давід з гурту Måneskin розлучився зі своєю дівчиною після інтимної дії з таємничою жінкою – ексклюзив!

Дам’яно Давід з гурту Måneskin розлучився зі своєю дівчиною після інтимної дії з таємничою жінкою – ексклюзив!

by Max

24-річний італійський музикант Дам’яно Давід оголосив про розрив зі своєю дівчиною після шести років стосунків. Приводом до цього стало вірусне відео в TikTok, на якому він був помічений у поцілунках з таємничою жінкою в нічному клубі. Виявилося, що ця жінка – 22-річна модель, яка раніше була учасницею їхнього гурту Måneskin, інформує KURAZH.

Дам’яно звернувся до своїх прихильників у своєму Instagram, просивши вибачення і повідомивши про розрив зі своєю дівчиною Джорджією Солері. Він зазначив, що відео стало помилкою і він не хотів так реагувати на ситуацію.

Музикант запевнив, що між ним і Джорджією не було ніяких зрад і надіється, що цей епізод не вплине на її імідж. Він закликав шанувати делікатність цього моменту. Раніше колишня пара рідко демонструвала спільні фото своїм фанатам. Джорджія також мала свої власні боротьбу з ендометріозом і аденоміозом, і навіть пройшла операцію в 2022 році.

Цей розрив став несподіванкою для багатьох прихильників музиканта і його колишньої дівчини. Вони залишаються в центрі уваги засобів масової інформації і сподіваються на вирішення цієї ситуації зі збереженням взаємного поваги та розуміння.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.