Головна Новини Затримано чоловіка з партією наркотиків на блокпосту в Хмельницькій області

Затримано чоловіка з партією наркотиків на блокпосту в Хмельницькій області

by Max

У чоловіка знайшли 250 згортків небезпечних речовин.

На Хмельниччині поліцейські затримали «закладчика» синтетичних наркотиків. Як повідомляють у секторі комунікації Нацполіції області, зловмисником виявився 39-річний житель Дунаївців. Йому вже оголосили підозру.
Подія відбулася 7 червня на одному з блокпостів області. Близько 19:30 правоохоронці зупинили автомобіль, в якому виявили наркотики.

«На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські вилучили у підозрюваного понад 250 згортків із речовиною кристалічного походження. Експертиза показала, що це наркотична речовина PVP», – йдеться у повідомленні.

Зловмисника затримали. Слідчі оголосили чоловікові підозру за частиною 3 статті 307 (Незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

До теми: Залучали до збуту наркозалежних – на Хмельниччині затримали наркоугрупування

 

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.