Головна Новини У Старокостянтинові сталася аварія на мотоциклі та велосипеді, яка призвела до госпіталізації людей.

У Старокостянтинові сталася аварія на мотоциклі та велосипеді, яка призвела до госпіталізації людей.

by Max

Обставини події встановлюють поліцейські.

Вчора вечері, 6 червня, у Старокостянтинові відбулася аварія, в якій травмувалися люди. За інформацією сектору комунікації Нацполіції області, близько 21-ої години години на Івана Франка зіткнулися мотоцикл і велосипед. У результаті двох людей забрали до медзакладу.

«Зіткнулися мотоцикл «Suzuki» під керуванням 23-річного водія та велосипед, за кермом якого перебував 72-річний пенсіонер. Внаслідок аварії велосипедист та 18-річна пасажирка мотоцикла отримали травми й були госпіталізовані до травматологічного відділення Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні», – йдеться у повідомленні.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі встановлюють усі обставини події.

Читайте також: За крадіжки хмельничанина засудили до 5-ти років ув’язнення

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.