Головна Новини У Хмельницькому замовили проєкт оновлення тролейбусного депо!

У Хмельницькому замовили проєкт оновлення тролейбусного депо!

by Max

Проєкт оновлення має бути готовий до 10 серпня.

Хмельницьке комунальне підприємство “Електротранс” уклало угоду з приватним підприємством “Студія архітектури та дизайну” щодо реконструкції депо місткістю 100 машин. Про це стало відомо зі сайту “Прозорро”.

Мова йде про розробку проєкту та робочої документації з реконструкції частини будівлі головного корпусу тролейбусного депо на вулиці Тернопільській на 100 машин. Вартість створення проєкту становить 1,19 мільйона гривень.

Проєкт передбачатиме ремонтні роботи у будівлі, створення освітлення, ремонт електромережі, систем водопостачання та водовідведення, опалення вентиляції тощо. Крім того, планується оновлення виробничого обладнання, заміна покриття в’їзних майданчиків. Після проведення реконструкції депо планується, що термін його експлуатації становитиме 60 років.

Розробка проєкту має бути завершена до 10 серпня.


 

Директором і засновником приватного підприємства “Студія архітектури та дизайну” є Олег Шпарук.

Раніше сайт “Є” писав, що громадський транспорт Хмельницького буде оновлено коштом Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР). Місто отримає понад десять мільйонів євро кредиту та майже чотири з половиною мільйони безповоротного гранту.

За ці кошти комунальне підприємство «Електротранс» частково модернізує тролейбусне депо та зробить повністю нову автоматичну мийку.

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.