Головна Новини Все про пенсійне забезпечення: відбудеться Пряма лінія для внутрішньо переміщених осіб

Все про пенсійне забезпечення: відбудеться Пряма лінія для внутрішньо переміщених осіб

by Max

Питання можна озвучити як телефоном, так і надіслати на електронну пошту.

У вівторок, 6 червня, відбудеться Пряма лінія для відповідей на питання внутрішньо переміщених осіб про пенсійне забезпечення.

Переселенці зможуть отримати відповіді на питання по темі «Пенсійне забезпечення внутрішньо переміщених осіб». На запитання відповідатиме начальниця відділу методології та організації роботи із застосування пенсійного законодавства – заступниця начальника управління пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг Головного управління Пенсійного фонду України в Києві, Людмила Грєбєннікова.

Пряма лінія відбудеться у вівторок, 6 червня з 10:00 до 12:00. Питання можна озвучити за телефонами: Vodafone (050) 825 53 98 і Київстар (068) 801 88 52.

Переселенці, які не зможуть зателефонувати у вказаний час, можуть заздалегідь надіслати свої запитання електронною поштою на адресу: [email protected]

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.