Головна Новини Форум для жінок-підприємиць відбудеться у Хмельницькому: деталі заходу

Форум для жінок-підприємиць відбудеться у Хмельницькому: деталі заходу

by Max

Форум буде майданчиком для обміну досвідом та корисною інформацією для розвитку власної справи.

У четвер, 1-го червня, у Хмельницькому відбудеться Міжнародний жіночий форум «Жіноче лідерство в часи викликів». Як зазначають організатори, подія стане корисною тим, хто цікавиться питаннями жіночого підприємництва та соціальної відповідальності. Програма заходу передбачає дві секції.

У першій секції Форуму: «Особливості жіночого підприємництва під час війни. Грантові програми та інструменти підтримки в особливих умовах» буде висвітлено роль жінок-підприємниць в час воєнних викликів, їхній внесок у підтримку економіки країни. Також буде презентовано грантові програми та інші інструменти підтримки жіночого підприємництва, які допомагають зменшувати ризики та забезпечувати стійкий розвиток підприємств за умов війни.

Друга секція Форуму: «Кращі практики жіночого бізнесу і соціальної відповідальності» презентує успішний жіночий бізнес та висвітлить важливі аспекти соціальної відповідальності.

Захід відбудеться завдяки Програмі USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Організатор заходу – громадська організація «Міжнародне об’єднання жінок-українок» за сприяння Хмельницького міського голови та Хмельницької торгово-промислової палати.

Щоб взяти участь у заході потрібно попередньо зареєструватись онлайн. Участь є безкоштовною. Після успішної реєстрації ви отримаєте підтвердження, адресу та програму події.

Читайте також: Як планують допомогти бізнесу, який постраждав під час ворожих обстрілів у Хмельницькому

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.