Головна Новини На війні загинув 25-річний воїн з Війтовецької громади

На війні загинув 25-річний воїн з Війтовецької громади

by Max

Не стало Ярослава Ющука.

Війтовецька громада у скорботі. На війні загинув молодий захисник, їхній земляк – Ющук Ярослав Іванович. Як йдеться у повідомленні громади, 25-річний воїн поліг 19 травня поблизу населеного пункту Красногорівка Донецької області. Він був командиром протитанкового відділення.

«Не можна знайти слів, які б допомогли братам та сестрам матері Героя Ющук Ларисі Петрівні, пережити біль і розпач. Ми дякуємо матері за те, що виховала справжнього відважного чоловіка, воїна, захисника. Дякуємо Ярославу за те, що став на нашу оборону ціною власного життя», – зазначають у громаді.

Ярослав народився у селі Гайдайки. Закінчив Купільську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. Був мобілізований до війська у липні 2022 року.

Про чин похорону, деталі про дату та місце прощання з Гером обіцяють повідомити згодом на офіційних сторінках громади.

До теми: «Я йду захищати свою родину» – хмельничани попрощалися з 32-річним Олександром Сірим

Читати ще

oh-logo-03-white

Новинарне агентство “Хмельницький Online”. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.

Головне

Останні новини

© 2023 – Хмельницький Online.